ساخت دستگاه‌های تولید کمپوست برای استفاده خانگی انفجار مرگبار یک منزل مسکونی در قوچان + تصاویر (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعتراف تکان دهنده سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت شتابزدگی و عجله؛ علت ۸۴ درصد از حوادث برقی خراسان رضوی زمان برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل‌زده خراسان جنوبی اعلام شد معمای پرونده خونین برادرکشی در مشهد (۱۱ اردیبهشت) معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد+سند سارق انباری خانه‌ها دستگیر شد جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟ حمله با شمشیر در لندن یک کشته و چند زخمی بر جای گذاشت نجات ۳ نفر از درون حریق منزل مسکونی توسط آتش نشانان مشهدی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه اندازی «تاکسی هوایی» بین گناباد-مشهد درگیری ۲ همکلاسی در شوش رنگ خون گرفت (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری ۵ شرور و مخل نظم و امنیت در مشهد ماجرای آن کوچه بن بست
سرخط خبرها

درصورت احساس خطر از «مومو» با این شماره‌ها تماس بگیرید

  • کد خبر: ۴۷۷۸۳
  • ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰
  • ۲
درصورت احساس خطر از «مومو» با این شماره‌ها تماس بگیرید
متاسفانه چالش «مومو» با دستیابی به اطلاعات گوشی فرد از این اطلاعات پنهانی به عنوان نقطه‌ضعف کودک استفاده می‌کند و این احتمال وجود دارد که این افراد دست به اقدامات تهدیدکننده برای سلامت خود یا اطرافیان بزنند.
به گزارش شهرآرانیوز، سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به پیامد‌های اجتماعی چالش مومو در فضای مجازی گفت: این چالش می‌تواند سلامت روان یا حتی زندگی کودکان را با خطر مواجه کند و والدین می‌توانند درصورت احساس خطر و احتمال وقوع بحران قریب‌الوقوع برای کودکان خود برای دریافت مشاوره با شماره تلفن ۱۴۸۰ و در صورت مشاهده اقدامات عملی و خطر برای کودکان با شماره تلفن ۱۲۳ تماس بگیرند.

محمود علیگو با یادآوری اینکه خط اورژانس ۱۲۳ برای رسیدگی به مواردی مانند کودک‌آزاری، خودکشی و همسرآزاری درنظر گرفته شده، افزود: اعتماد بیش از حد به محتوا‌های منتشر شده در فضای مجازی، عدم آگاهی کامل از قابلیت‌های فضای مجازی و استفاده ناصحیح از فضای مجازی از آسیب‌های فضای مجازی است که باید نسبت به آن توجه داشت.

وی اضافه کرد: متاسفانه هرگونه محتوایی در فضای مجازی به سرعت فراگیر می‌شود و افراد هر مطلبی را بدون تعقل در فضای مجازی می‌پذیرند و اگر والدین از همان ابتدا آموزش‌های لازم در رابطه با فضای مجازی را به فرزندان خود بیاموزند، کمتر با آسیب‌های اجتماعی ناشی از فضای مجازی مواجه می‌شویم.

رئیس اورژانس اجتماعی کشور اظهار داشت: متاسفانه چالش «مومو» با دستیابی به اطلاعات گوشی فرد از این اطلاعات پنهانی به عنوان نقطه‌ضعف کودک استفاده می‌کند و با توجه به روحیه حساس کودکان، آن‌ها از ترس آشکار شدن اطلاعات یا ترس روانی ناشی از آگاه بودن فردی به تمام اطلاعات شخصی آنها، تحت‌تاثیر قرار می‌گیرند و این احتمال وجود دارد که دست به اقدامات تهدیدکننده برای سلامت خود یا اطرافیان بزنند.

علیگو از خانواده‌ها خواست تا نسبت به بهره‌وری از فضای مجازی، آموزش‌های لازم را به کودکان خود ارائه دهند و خود نیز به عنوان الگویی در این زمینه برای فرزندانشان باشند.

وی اضافه کرد: سوءاستفاده‌کنندگانی که با ساخت اکانت‌های جعلی نیز کودکان را به چالش مومو دعوت می‌کنند در حقیقت به نوعی مرتکب کودک‌آزاری می‌شوند و طبق قانون با آن‌ها برخورد می‌شود.

مومو یک اکانت واتس آپ است که در ابتدا کاربر یک لینک تماس از سوی مومو دریافت و پس از شروع به گفتگو از سوی حساب کاربری مومو فرد به رفتار‌های خطرناک دعوت می‌شود.
 
منبع: ایرنا

بیشتر بخوانید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
Vaezei
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
0
0
سلام علیکم با پخش این خبر از شبکه ۱ سیما که همه ان را می بیند چشم فرزندم به این مومو شما افتاده خواب ندارد ومدام می ترسد شما با این کار این ترس را به تمامی کودکانی که این خبر را دیده اند منتشر کرده اید خداوند هدایت گرداند کسانی که از انتشار این خبر هدفی داشته اند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
0
0
هر خبری را نباید نشان داد در خبر سراسری مومو را خبرش را که پسر ۵ ساله ام دید یک ساعت تمام جیغ می زد و می لرزید خدا هدایت کند کسانی را که از این کار هدفی داشته اند خواب را از کودک من گرفتن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->